Bondegårdsferie er et godt alternativ til charterrejsen

Bondegårdsferie er et godt alternativ til charterrejsen

december 19, 2018 0 Af admin

Man behøver ikke nødvendigvis at rejse udenlands til sydens sol for at opleve en fantastisk ferie. Magien foregår lige så let her i Danmark. Når man er på ferie, så gælder det for mange om at lave den perfekte kombination af oplevelser og afslapning. Det behøver dog ikke at koste så meget, som en charterrejse – mulighederne ligger faktisk næsten lige uden for døren.

En dansk bondegårdsferie er det oplagte valg for familier med små børn eller for jer, som bare gerne vil nyde en dejlig afslappende ferie uden nødvendigvis at skulle rejse ”den halve jord” rundt. En ferie under hjemlige himmelstrøg kan nemlig være nøjagtig lige så afslappende, fuld af oplevelser og lige så dejlig som en ferie som ligger længere væk under fjerne og mere ukendte himmelstrøg.

Bondegårdsferie er lig med afslapning og ægte dansk hygge

En bondegårdsferie her i landet byder på et væld af gode stunder med familien og ikke mindst afslapning. Der er ikke noget bedre end at være sammen med bondegårdens dyr, når man gerne vil komme helt ned på jorden og mærke at man lever. Kobl dig selv fra arbejdslivet og nyd naturen og dyrenes rolige adfærd.

Når man er på bondegårdsferie i Danmark, så får man et indblik i livet på landet. Det er ofte sådan, at man kan være med til at passe og fodre dyrene. Det kan på nogle områder tage familien tilbage til en svunden tid, hvor alt foregik i et andet og roligere tempo end de fleste af os er vant til i dag. Jovist var der meget at tage fat på hos gårdene i gamle dage, men man skulle ikke hele tiden være tilgængelig på mailen, telefonen og de sociale medier.

Prøv at tage på en bondegårdsferie og kobl dig selv fra online medierne. Mærk roen og den nærhed der er, når man koncentrerer sig 100 % om sin familie og ikke er tilgængelig for arbejdet og ikke hele tiden skal tjekke statusopdateringer og andre informationer på nettet.

Livet på landet handler i høj grad om nærvær og nuet. Og dette opleves og mærkes perfekt ved at tage af sted på bondegårdsferie.

Kombiner bondegårdsferien med at se seværdigheder

At være på bondegårdsferie er dog ikke nødvendigvis at opholde sig på gården i hele ferien. Man kan sagtens bruge bondegården som udgangspunkt for at tage på nogle dejlige gåture i området, eller man kan vælge at tage af sted til nogle seværdigheder i de nærliggende byer. Det giver en rigtig god kombination af at komme ud og opleve nogle ting, samtidig med at man kan komme tilbage til bondegården og slappe af.

På en bondegårdsferie kan man opleve en række forskellige dyr. Der er naturligvis forskel på de enkelte gårde, men nogle af de dyr, man oftest ser, er små ponyer, geder, kaniner, æsler og får. Børnene kan få lov at kæle og hygge sig med dyrene. Ofte er der også en lille legeplads, som børnene kan udfolde sig på. Dette gælder dog ikke alle bondegårde. Til gengæld er der masser af aktiviteter på en bondegårdsferie, der for størstedelens vedkommende har noget med naturen og landbruget at gøre.

Mange bondegårdsferier inkluderer forplejning

Når man er på bondegårdsferie, så kan man mange steder være med i forplejning, så der bliver serveret mad på bondegården. Man har typisk et værelse, og så spises der i en spisestue sammen med de øvrige gæster. Det er forskelligt fra sted til sted, med hensyn til hvor mange måltider, der tilbydes. Det er en meget hyggelig og afslappende ferie – perfekt til dem, der gerne vil slappe af og føle hinandens nærhed og tilstedeværelse. Samtidig er det et billigt alternativ til de dyre udenlands rejser.

Disclaimer