Man bliver aldrig for gammel til at date

Man bliver aldrig for gammel til at date

august 31, 2017 0 Af admin

Alder har ingen indflydelse på hvordan man skal leve sit liv og derfor kan man date uanset hvor gammel man er. Nogle mennesker har fordomme om at bedsteforældre kan være for ”gamle” til den slags, men sådan hænger verden ikke sammen. Så længe lysten er der til at finde eller genfinde kærligheden, så gælder det om, at komme i gang. Kærlighed er noget som alle mennesker har brug for uanset om du er 18 år eller 90 år. Tjek de forskellige datingssider ud, opret en profil, kom i kontakt med nye personer og lad eventyret begynde.

Derfor skal du bruge tid på dating

Langt de fleste danskere, som er singler, benytter sig af datingsider for at komme i kontakt med nye mennesker. I takt med at internettet er blevet en integreret del af vores hverdag, er det helt naturligt at møde nye mennesker på denne måde. Der er mange fordele og ulemper ved at date, men den største fordel er, at man hurtigt kan få et indtryk af, om personen man skriver med, er en som man vil mødes med i virkeligheden. Dating er en nem måde at komme i kontakt med folk på, da man ikke behøves at tage i byen for at møde nogen. På dating kan man finde nogen, som rent faktisk passer på ens kriterier.

Både unge og ældre mennesker benytter sig flittigt af datingsider. Der findes mange danske datingsider, hvor man kan møde sin kommende kæreste, bl.a. match.com og dating.dk. Da alt næsten foregår på internettet, så er den ældre generation forpligtet til at kunne gå ind og læse digital post eller gå på netbank. Dette er en af årsagerne til, at ældre også lærer at kunne gå ind og oprette datingsider og dermed møde nye mennesker. Ved at møde nye mennesker er ældre mennesker ikke ensomme, da de kommer ud og er aktive blandt andre. Takket være datingsider har mange ældre fundet hinanden og kærligheden fremfor at sidde derhjemme alene. Dating skal opleves før man kan sige, om det er noget for en. Samtidig skal man passe på, da man aldrig kan være sikker på, hvem der sidder på den anden side af skærmen.

Fordele og ulemper ved dating

Fordelene ved dating er, at man kan finde en ny person at opleve kærligheden med. Samtidig kommer man ud blandt andre mennesker og stifter nye bekendtskaber. Man skal desuden ikke bruge tid på at date mennesker, som ikke vil det samme som en selv. Ved at opstille kriterier kan man finde de match, som er relevante for en. Ulemperne ved dating er, at man kan risikere at komme på en akavet date, hvor daten ikke lever op til de forventninger, som man havde. Derudover kan man risikere at skrive og bruge tid på en, som man alligevel ikke kommer til at mødes med i virkeligheden. En anden ulempe er, at man kan risikere, at personen der dukker op på daten ikke er den person, som vedkommende har udgivet sig for at være.

Brug netdating til at finde en ven

Det behøver slet ikke at være kærligheden man søger, når man begiver sig ud i netdating. Mange – specielt ældre – bruger nemlig ofte netdating til at finde nye venner. Det er bl.a. noget man mærker hos senior.dk, som oplever at de lidt ældre generationer tit bruger dating til at finde en ven, som man kan tage på ture med, dele en god middag med eller dele oplevelsen ved et godt kulturelt arrangement.

Netdating siderne gør det let at finde folk, som har samme interesser, som man selv har, og som leder efter de samme ting, som man selv gør. Og det behøver altså ikke være den store kærlighed, men kan lige så godt være nogle venner at dele livets oplevelser med.

 

 

Disclaimer